Kézízület krém


kézízület krém

Összetevőinek köszönhetően kiválóan használható izom- és ízületi panaszok enyhíítésére, illetve mozgási nehézkesség csökkentésére. A test különböző területeire kisugárzó fájdalmak esetén: nyak, váll, hát, ágyék és derék.

kézízület krém

A babérlevél olajos kivonata külsőleg alkalmazva ínszalag letapadásra és fájó, sajgó ízületekre, ízületi gyulladásokra ajánlott. Mustármag olajat tartalmaz, mely helyi kézízület krém okozhat, így reumás- és ízületi panaszok enyhítésére szolgál.

kézízület krém

A készítményben található növényi eredetű kivonatoknak köszönhetően hatékony ízületi gyulladáscsökkentő, javítja az izom, ízület nyirok- és vérkeirngését. A glükozamin és a kollagén együttes hatása hozzájárulhat az ízületek, inak, porcok egészséges működéséhez, az ízületi problémák kezeléséhez.

kézízület krém

Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes. Használat: Naponta többször vigye kézízület krém a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe.

kézízület krém

Eredményessége fokozható nedves pakolás, borogatásként alkalmazva. Kizárólag külső használatra! Szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön!

kézízület krém

Olvassa el is.